Meer over ...


Consumentenbelasting komt uit de dynamiek van Toekomstcommunity NewDay.nl. Deze internetbeweging in spé ziet een (iets) bewustere consumentenmarkt als dé aanjager naar een toekomst waar we in elk geval voor kiezen.

Voor de grootste gemene deler in de samenleving is consumeren een feit en economische groei blijkbaar noodzakelijk; laten we dan als klant kiezen voor dié producten en dié bedrijven die wat meer te vertellen hebben dan alleen maar handel. Koning Klant revisited!

Oók NewDay.nl (en dan  is dit alleen nog maar van de initiator ... )
Beeldrecht Weerloze Waarden Natuur, dieren en/of het universum in commercials? Betalen!
EvolutiePlan.nl Spaar- en ontwikkelingsproduct voor/door (groot)ouders, voor (klein)lkinderen
KyotosConsequences.Com Effectkosten klimaatverandering betalen uit fossiele brandstoffengebruik!
Duurzaam Curaçao Het eerste zelfvoorzienende (ei)land ter wereld op duurzame energie
ETLD WebTV Amazing (i-)Existence! Voor en door u, met internet
Planetary Cloudbusting Shock doc's, is there something i should know?

De Postmoderne Markteconomie (PME) loopt als een rode draad door de NewDay.nl-concepten. Centraal daarin staat de constatering dat vandaag de dag er vrijwel geen onderscheid meer is tussen verschillende maar gelijksoortige producten. Alleen het verhaal, het  marketingverhaal, is anders. Laten de producenten dan een 'goed' verhaal vertellen én waarmaken. Anders kunnen we met één muisklik naar de concurrent. 

De ETLD/NewDay.nl Groep startte in 1996 waarbij Mars, de Rode Planeet centraal stond. Inmiddels heeft de initiatiefnemer de PME-lijn toegepast op zijn levenslange interesses: evolutie, de toekomst, het universum en... daarachter(?)